2010 m. spalio 5 d., antradienis

Ką gamina Bruknė?


O Bruknė siūlo visai nemažai. Nuo vizitinių kortelių iki fotoknygų. Galite susimaketuoti darbą patys, o mes išspausdinsime. Jei nėra laiko - darbą galite patikėti mums. Sumaketuosime ir pagaminsime jūsu užsakytą darbą.

2010 m. rugsėjo 28 d., antradienis

Spalio 5-oji - Tarptautinė mokytojų diena!


Nepamiršk savo mokytojų. Nustebink juos ir pasveikink. Kartais tereikia tiek nedaug, tik parodyti truputį dėmesio.

2010 m. liepos 21 d., trečiadienis

Sudėk gražiausias vasaros akimirkas į fotoknygą!


Vasara - pats nuostabiausias metas fotografuoti. Juk kažkur keliaujame, laiką leidžiame prie ežero, jūros, kaime. Dalyvaujame įvairiose šventėse. Kad liktų nuostabiausi vasaros prisiminimai - fotografuojame.Kad užfiksuotos gražiausios vasaros akimirkos neliktų vien tik kompiuteryje ar mobiliajame telefone, pasidaryk fotoknygą! Turėsi puikią galimybę ją parodyti artimiesiems, draugams, kur ir ką įdomaus teko nuveikti, pamatyti ir aplankyti. Tai galbūt bus puiki dovana brangiam žmogui iš Tavo gražiausių vasaros akimirkų!

2010 m. balandžio 27 d., antradienis

Mamų diena

Padovanok mamai fotoknygą, atvirutę ir nustebink! Gali susimaketuoti pats arba mes pasirūpinsime maketu ir pagaminsimę puikią dovaną. Tad laukiame Jūsų!

2010 m. kovo 28 d., sekmadienis

"Bruknės" Velykos!

Velykų proga "Bruknėje" apsigyveno velykiniai kiškiai. Jie siūlo puikių dovanų šiai nuostabiai pavasariniai šventei. Dabar puiki proga nustebinti artimuosius ir draugus - tereikia tik Jūsų nuotraukos ir mes pagaminsime specialius šventinius saldainius!

2010 m. kovo 2 d., antradienis

Kovo 8-tosios idėjos !



Su pirmosiomis kovo dienomis ateina pavasaris. Pavasaris atėjo ir pas mus. Bruknėje pražydo tulpės! Jei reikia dovanos kovo 8-tuntajai - užsukite pas mus ir pagaminsime kitokią dovaną nei galėtumėte nusipirkti parduotuvėse.

Bruknės dienoraštis

Nuo šiol turėsime ne tik asmeninę svetainę, bet ir dienoraštį. Jame informacija daug dažniau bus atnaujinta, daugiau naujienu, daugiau akcijų ir šiaip įdomybių iš "Bruknės" gyvenimo.